Vychutnajte si denné menu v príjemnom prostredí. Pre našich zákazníkov pripravujeme tradičné slovenské jedlá.

Cena denného menu: 6,80 €

Pondelok 15.07.2024
0,33l Pol. Šutelica 1,7 / Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9
I. 120gr Belehradský bravčový rezeň, varené zemiaky 1,7
II. 250gr Zeleninový kus kus s vyprážanými šampionmi 1,3,7
III. 150gr Pečený losos na dusenom póriku, pečený zemiak 4,7

Cena menu III. s polievkou 9,20-eur
Utorok 16.07.2024
0,33l Pol. Špenátová s vareným vajíčkom 3,7/Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9
I. 120gr Španielsky vtáčik, ryža,kyslá uhorka 1,3
II. 150gr Vyprážané rybie filé, zemiakovo-cibuľový šalát 1,3,4,7,10
III.150gr Pečený losos na dusenom póriku, pečený zemiak 4,7

Cena menu III. s polievkou 9,20 eur
Streda 17.07.2024
0,33l Pol. Šošovicová s klobásou 1/Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9
I. 120gr Sviečková na smotane, domáca parená knedľa 1,3,7,9
II. 120gr Vyprážaný encián, hranolky, šalát 1,3,7
III. 150gr Špikovaná panenka sušenou slivkou na Demiglace, pečený zemiak, uhorkový šalát

Cena menu III. s polievkou 9,20 eur
Štvrtok 18.07.2024
0,33l Pol. Rajčinovo-kapustová 1/ Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9
I. 120gr Kurací černohor, zemiaková kaša, kapustový šalát 1,3,7
II. 250gr Rajčinové špagety s cuketkou a krevetami 1,3,4,7
III.150gr Špikovaná panenka sušenou slivkou na Demiglace, pečený zemiak, uhorkový šalát

Cena menu III. s polievkou 9,20 eur
Piatok 19.07.2024
0,33 Pol. Hrstková 1/ Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9
I. 250g Pečené koleno s dusenou kyslou kapustou, opekané zemiaky 1
II. 250gr Slivkové guľky s makom 1,3,7
III. 150gr Špikovaná panenka sušenou slivkou na Demiglace, pečený zemiak, uhorkový šalát

Cena menu III.
s polievkou 9,20 eur


Alergény:
1. Obilniny obsahujúce lepok(t.j. pšenica,raž, jačmeň,ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody.)
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg 10 mg/l.
13. Vlčí bob a výrobky z neho.

Menu