Vychutnajte si denné menu v príjemnom prostredí. Pre našich zákazníkov pripravujeme tradičné slovenské jedlá.

Cena denného menu: 7,20 €

Pondelok 17.02. 2025
0,33l Pol. Zeleninová s pečeňovými haluškami 1,3,7,9 / Slepačí vývar s mäsom a rezancami1,3,7,9
I. 120gr Kuracie soté s hydinovou pečienkou v zemiakovej placke, hlávkový šalát 1,3,7
II. 120gr Vyprážané šampiony so zeleninovým kus-kusom, šalát 1,3,7
III. 300gr Bravčové rebierko s pečeným zemiakom, kyslé pochutiny 1

Cena menu III. s polievkou 9,20-eur
Utorok 18.02.2025
0,33l Pol. Rajčinovo-kapustová 1 / Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9
I. 150gr Čevabčiči, varené zemiaky, hlávkový šalát 1,3,7
II. 150gr Vyprážaná tilápia, zemiakovo-cibuľový šalát
III. 300gr Bravčové rebierko s pečeným zemiakom, kyslé pochutiny 1

Cena menu III. s polievkou 9,20 eur
Streda 19.02.2025
0,33l Pol. Pórová 1/Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9
I. 120gr Segedínsky guláš, domáca parená knedľa 1,3,7
II. 120gr Vyprážaný oštiepok, štuchané zemiaky, šalát 1,3,7
III. 200gr Kurací steak na hubovej omáčke, dusená špargľa/americké zemiaky 1,7

Cena menu III. s polievkou 9,20 eur
Štvrtok 20.02.2025
0,33l Pol. Hrachová s klobásou 1/ Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9
I. 120gr Bravčová krkovička na zelenom korení, ryža 1,7
II. 250gr Špenátové penne s kuracím mäsom a parmezánom 1,3,7
III. 200gr Kurací steak na hubovej omáčke, dusená špargľa/americké zemiaky 1,7

Cena menu III. s polievkou 9,20 eur
Piatok 21.02.2025
0,33 Pol. Fazuľová kyslá 1,7 /Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9
I. 120gr Plnený kurací rezeň so slaninou, ryža, kompót 1,3,7
II. 250gr Cviklové rizoto s bryndzou 7
III. 200gr Kurací steak na hubovej omáčke, dusená špargľa/americké zemiaky 1,7

Cena menu III.
s polievkou 9,20 eur


Alergény:
1. Obilniny obsahujúce lepok(t.j. pšenica,raž, jačmeň,ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody.)
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg 10 mg/l.
13. Vlčí bob a výrobky z neho.

Menu