Vychutnajte si denné menu v príjemnom prostredí. Pre našich zákazníkov pripravujeme tradičné slovenské jedlá.

Cena denného menu: 7,20 €

Pondelok 14.10.2024
0,33l Pol. Zeleninová s mrvením 1,3,7 / Slepačí vývar s mäsom a rezancami1,3,7,9
I. 120gr Kuracie soté v zemiakovej placke, kyslá uhorka 1,3,7
II. 120gr Listový šalát s vyprážanými kúskami syra 1,3,7
III. 150gr Pstruh na rozmarínovej omáčke, varené zemiaky na masle s vňaťkou 4,7

Cena menu III. s polievkou 9,20-eur
Utorok 15.10.2024
0,33l Pol. Zelerová krémová s krutónmi 1,3,7/ Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9
I. 120gr Pečená krkovička, dusená kyslá kapusta, domáca parená knedľa 1,3,7
II. 250gr Špagety CARBONNARA 1,3,7
III.150gr Pstruh na rozmarínovej omáčke, varené zemiaky na masle s vňaťkou 4,7

Cena menu III. s polievkou 9,20 eur
Streda 16.10.2024
0,33l Pol. Gulášová 1/Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9
I. 120gr Kuracie prsia zapekané s brusnicami a enciánom,ryža/hranolky
II. 150gr Kelový prívarok s karbonátkom a volským okom 1,3,7
III. 150gr Kačacie prsia na červenom víne s batátovým pyré 1

Cena menu III. s polievkou 9,20 eur
Štvrtok 17.10.2024
0,33l Pol. Fazuľová na kyslo 1,7/ Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9
I. 120gr Obrátený hovädzí rezeň, štuchané zemiaky, domáca cvikla 1,3,7
II. 120gr Špenátové halušky so syrovou omáčkou a kuracím mäsom 1,3,7
III.150gr Kačacie prsia na červenom víne s batátovým pyré 1

Cena menu III. s polievkou 9,20 eur
Piatok 18.10.2024
0,33 Pol. Demikát
s haluškami 1,3,7 /Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9
I. 120gr Kurací Gyros,hranolky, cesnakový dresing, šalát 1,10
II. 150gr Lievance s džemom, ovocím a vanilkovým krémom 1,3,7
III. 150gr Kačacie prsia na červenom víne s batátovým pyré 1

Cena menu III.
s polievkou 9,20 eur


Alergény:
1. Obilniny obsahujúce lepok(t.j. pšenica,raž, jačmeň,ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody.)
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg 10 mg/l.
13. Vlčí bob a výrobky z neho.

Menu