Vychutnajte si denné menu v príjemnom prostredí. Pre našich zákazníkov pripravujeme tradičné slovenské jedlá.

Pondelok 18.11.2019
0,33l Pol. Vývar s mäsom 1.3,7,9
I. 120gr Bravč. kotlíkový guláš 1,chlieb 1,3,7
II. 250gr Špagety Carbonnara 1,3,7
Dezert
Utorok 19.11.2019
0,33l Pol. Špenátová krémová s krutónmi 1,3,7
I. 120gr Kuracie na nive 1,7, ryža/hranolky
II. 120gr Grilovaný oštiepok 7, miešaný šalát
Dezert
Streda 20.11.2019
0,33l Pol. Šošovicová na kyslo 1,7
I. 120gr Zaklepávaný bravč. rezeň 1,3,7, zem. kaša 7
II. 120gr Hrachová kaša 1, peč. špekačka, chlieb 1,3,7
Dezert
Štvrtok 21.11.2019
0,33l Pol. Fazuľová domáca 1,3,7,9
I. 120gr Štefánska hov. pečienka 1,slov. ryža 1,3,7
II. 120gr Údená krkovička v zem. placke 1,3,7, kys. kapusta
Dezert
Piatok 22.11.2019
0,33l Francúzska 1,3,7,9
I. 120gr Černohor 1,3,7, varené zemiaky 7
II. 120gr Dusená ryba 4,7, grilovaná zelenina s dipom 7,10
Dezert

Alergény:
1. Obilniny obsahujúce lepok(t.j. pšenica,raž, jačmeň,ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody.)
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg 10 mg/l.
13. Vlčí bob a výrobky z neho.

Menu