Vychutnajte si denné menu v príjemnom prostredí. Pre našich zákazníkov pripravujeme tradičné slovenské jedlá.
Cena denného menu: 7,50 €
Pondelok 16.06. 2025 |
0,33l Pol. Strúčková na kyslo 1,7 / Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9 |
I. 120gr Bravčové stehno na horčici, ryža, kyslá uhorka 1,7,10 |
II. 250gr Zeleninové penne s cuketkou a šampiony, parmezán 1,3,7 |
III. 200gr Špikovaný kurací steak slaninou na nivovej omáčke, hranolky 1,7 Cena menu III. s polievkou 9,30-eur |
Utorok 17.06.2025 |
0,33l Pol. Zemiaková s paprikou 1/ Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9 |
I. 120gr Kurací rezeň v pikantnom cestíčku, zemiaková kaša, mrkvový šalát 1,3,7 |
II. 250gr Bolongské špagety s parmezánom 1,3,7 |
III. 200gr Špikovaný kurací steak slaninou na nivovej omáčke, hranolky 1,7 Cena menu III. s polievkou 9,30 eur |
Streda 18.06.2025 |
0,33l Pol. Hrachová s klobásou 1/Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9 |
I. 120gr Bravčové plecko na smotane, kolienka 1,3,7 |
II. 250gr Zapekaný karfiol so zemiakmi, uhorkový šalát 3,7 |
III. 200gr Špikovaný kurací steak slaninou na nivovej omáčke, hranolky 1,7 Cena menu III. s polievkou 9,30 eur |
Štvrtok 19.06.2025 |
0,33l Pol. Frankfurtská 1 /Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9 |
I. 250gr Plnené kuracie stehno, ryža, kompót 3,7 |
II. 120gr Pečený encián v lístkovom ceste s listovým šalátom, brusnice 1,3,7 |
III. 200gr Špikovaný kurací steak slaninou na nivovej omáčke, hranolky 1,7 Cena menu III. s polievkou 9,30 eur |
Piatok 20.05.2025 |
0,33 Pol. Cesnaková krémová s krutónmi 1,3,7/ Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9 |
I. 120gr Rolovaný bôčik, dusená kyslá kapusta, parená knedľa 1,3,7 |
II. 120gr Vyprážaný údený syr, varené zemiaky s vňaťou, tatarská omáčka 1,3,7 |
III. 200gr Špikovaný kurací steak slaninou na nivovej omáčke, hranolky 1,7 Cena menu III. s polievkou 9,30 eur |
Alergény:
1. Obilniny obsahujúce lepok(t.j. pšenica,raž, jačmeň,ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody.)
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg 10 mg/l.
13. Vlčí bob a výrobky z neho.