Vychutnajte si denné menu v príjemnom prostredí. Pre našich zákazníkov pripravujeme tradičné slovenské jedlá.

Cena denného menu: 7,50 €

Pondelok 14.07. 2025
0,33l Pol. Rajčinová so syrom 1,7 / Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9
I. 120gr Špikované bravčové karé so slaninou na hubovej omáčke, ryža 1,7
II. 120gr Listový šalát s vyprážanými kuracími nugetkami, bylinkový dresing
III. 150gr Bravčové medailóny s krémovým rizotom 1,7

Cena menu III. s polievkou 9,30-eur
Utorok 15.07.2025
0,33l Pol. Fazuľová na kyslo 1,7/ Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9
I. 120gr Kurací černohor, varené zemiaky s vňaťou, kapustový šalát 1,3,7
II. 250gr Zeleninovo rajčinové špagety s parmezánom 1,3,7
III. 150gr Bravčové medailóny s krémovým rizotom 1,7

Cena menu III. s polievkou 9,30 eur
Streda 16.07.2025
0,33l Pol. Karfiolová s mrveničkou 1,3,7 /Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9
I. 120gr Bratislavské bravčové plecko, tarhoňa 1,3,7
II. 250gr Granadiersky pochod, kyslá uhorka 1,3,7
III. 150gr Bravčové medailóny s krémovým rizotom 1,7



Cena menu III. s polievkou 9,30 eur
Štvrtok 17.07.2025
0,33l Pol. Rybacia so zeleninou 1,4,9 /Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9
I. 120gr Marinovaný bravčový steak z krkovičky, štuchané zemiaky, viedenská cibuľa 1,7
II. 120gr Ceazar šalát s kuracím mäsom, toust 1,3,7
III. 150gr Bravčové medailóny s krémovým rizotom 1,7


Cena menu III. s polievkou 9,30 eur
Piatok 18.07.2025
0,33 Pol. Zeleninová s krupicovými haluškami 1,3,7,9/ Slepačí vývar s mäsom a rezancami 1,3,7,9
I. 120gr Kurací špíz so zeleninou na prírodnej omáčke, ryža/hranolky 1
II. 120gr Grilovaný hermelín s Coleslaw šalátom 7,9
III. 150gr Bravčové medailóny s krémovým rizotom 1,7

Cena menu III.
s polievkou 9,30 eur


Alergény:
1. Obilniny obsahujúce lepok(t.j. pšenica,raž, jačmeň,ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody.)
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciach vyšších ako 10 mg/kg 10 mg/l.
13. Vlčí bob a výrobky z neho.

Menu